tiistai 1. tammikuuta 2013

2013

Hyvää tätä vuotta ! Kauankohan kestää taas tottua kirjottaan uusi vuosiluku.. 

Olisin niin halunnut uuden alun kunniaksi tehdä kunnon postauksen mun Kuopion matkasta, mutta koska ollaan Enmin kanssa tunnetusti hyviä kameroiden kanssa, mikä on teillekin tullut selväksi jo aikaisemmin, niin tästä tuleekin lyhyempi postaus.
Lähdin siis keskiviikkona aamusta ajeleen, matka meni yllättävän nopeesti ja oli tosi yksinkertainen reitti. Me oltiin ensin hetki Emmin vanhemmilla ja jatkettiin siitä Emmin luokse. Meidän ei ensin pitänyt tehdä mitään erikoista, mutta eksyttiin Kuopion Onnelaan ja ei olisi pitänyt. 
Torstaina mun viettäessä iloista rapulaa käytiin Raxissa mättämässä vähän raejuustoo ja vähän enemmän fantaa ja olo koheni huomattavasti. En mä silti kyennyt mitään järkevää tekemään sinä päivänä. 
Perjantaina kirmailtiinkin alennusmyynneille ja löysin paljon kaikkia hyödyllisiä juttuja ja kaikki alennuksessa ! Teen niistä postauksen myöhemmin tällä viikolla kunhan oon käynyt vielä muutaman jutun hakemassa täältä kotopäästä. Löysin myös rakkauskengät, joita kärsimättömänä odottelen myös alennukseen.. Ilta päättyi Kuopion Onnelaan ja oli paljon onnistuneempi reissu kun keskiviikkona, vaikkakin Savolaisten iskurepliikit ja tavat on erittäin omanlaisensa. :--D Tulipahan naurettua.
Lauantaina nukuttiin pitkään ja mentiin Emmin vanhempien kanssa hohtokeilaan ! Oli tosi kivaa, vaikka en osaakaan keilata, mutta tarkotushan oli vaan pitää hauskaa. Illemmalla jäätiin vielä Emmin vanhemmille syömään ja kattoon mäkihyppyä. 
Sunnuntaina käytiin vaan kaupassa, tehtiin safkaa ja syötiin ja sitten lähdinkin ajeleen jo kotiin. Oli tosi kiva reissu kaikenkaikkiaan.

Torstain vaatetus, toppi ja neule GinaTricot, farkut JC

Eilen taas oltiin Jessen ja tovereiden kanssa toivottamassa tämä vuosi tervetulleeksi. Lähdettiin iltapäivästä Tampereen metsiin hengailemaan, alotteleen ja pelaan pokeria. Minähän en tietenkään pelannut, poikien peli. Syötiin sielä ja suunnattiin sitten kohti keskustaa.
Käytiin ensin yhdessä baarissa, jossa oli niin käsittämättömän pimeetä ja hiljasta, että päätettiin vaihtaa paikkaa. Mentiin toiseen baariin jossa törmättiin tuttuihin ja saatiinhan me pieni draamakin aikaseksi.. Kaikenlaisia mielipuolia sitä baareihin päästetään. Toivottavasti ei eksy mun tielle toistamiseen, tai tuntee kyllä eksyneensä.
söpö

pipo prisma, huppari Stadium, paita Seppälä, legginssit GinaTricot
Mites teidän vuosi 2013 lähti käyntiin? Teittekö uudenvuoden lupauksia? Mä ainakin tein, aika radikaalejakin, mutta niistä saatte selvyyttä ajan kanssa postauksien yhteydessä. :)

4 kommenttia:

 1. siis mä en ymmärrä, en vaan ymmärrä miten me ei ikinä saada sitä yhteiskuvaa. :D miks aina olevinaa tulee jotain muuta tekemistä, ei hyvänen päivä. "joo otetaan huomenna" joo.... mut hei, tulin pitkäst aikaa kurkkii sunki blogia. :> ja nähdäänhän taas pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh ollaanhan me nyt aika kiireisiä ! :---D jeeee, stalkkeri. Kyllä, viimeistään kenkäalessa ;)

   Poista
 2. Hienot villasukat :) Varsinkin toi toinen oikeassa jalassa.. :D Mulla on samanlaiset ja ne ovat mun äitin tekemät. Et varmaan arvaa kuka kävi kyylimässä blogiasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidanpa arvata :D Kivat on sukat sullakin siis juu !

   Poista

Kiitos kommentistasi !