lauantai 19. tammikuuta 2013

New beginning !

  Tämäkin vähän venähti, mutta nyt on sitten uusi ulkoasu ja uudet kujeet. Sivupalkkiin lisäsinkin kyselyn johon toivon vastauksia ! Myös ne postausehdotukset olisivat erittäin mukavia, sekä tietenkin parannusvinkin. 

Eve haastoi mut tämänmöiseen, ja teenkin tän nyt vähän ehkä perusteellisemmin. En haasta ketään, oon tämän jo kerran tehnyt ja samat ihmiset mulla olis haastettavana, mutta jos haluaa joku ottaa haasteen vastaan, niin käyttäkääpä Even kysymyksiä !
 
 
Säännöt:

- Kerro 11 asiaa itsestäsi
- Vastaa haastajan antamiin 11 kysymykseen
- Keksi 11 uutta kysymystä
- Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa
- Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät
11 asiaa itsestäni

001. Emilia ei ole mun etunimi. Mä tein nimenvaihdoksen joskus vuosia takaperin, koska sain tosi paljon kommenttia mun etunimestä ja kaikesta muusta, niin ajattelin, että uuden nimen myötä mun elämä helpottais. Kyllä se sitä tekikin, vaikka jälkikäteen oon miettinyt, että miksi. Minkä mä nimelleni voin? Ei multa mitään järkevää vastausta saanut muutaman viikon ikäisenä.
002. Mua ei oo kastettu, enkä mä kuulu kirkkoon. Vähän epätärkeä fakta, mutta äskeisestä tuli mieleen. Mä en millään lailla usko mihinkään suureen voimaan, yliluonnolliseen tai muuhun. Mä uskon vaan siihen, minkä mä näen ja tunnen. Onhan siinä huonot puolensa, prinsessahäitä ei oo kiva pitää maistraatissa ja kummina olemisen hienous jää auttamatta väliin.
003. Mä oon tyytyväinen itseeni. Mulle ei tuu mitään komplekseja kun katon peiliin tai teen muutakaan. Mä hyväksyn asian, että oon tosi laiska enkä oo hyvä kaikessa mitä teen. Mun pituus ei oo ikinä häirinnut mua, ja mä en koe itseäni edes mitenkään erityisen pitkänä. Oon ehkä tottunut. En oo missään mallinmitoisse leveydessä, en oo pelkkää lihasta, en todellakaan tiedä paljonko painan, mutta ei mua häiritse se mitä näen peilissä.
004. Mun mieskuviot on maailman sekasimmat. Asun yhdessä entisen poikaystäväni kanssa, joka silti on mun elämäni rakkaus ja mistään ei tuu mitään.
005. En tiiä oonko lintu vai kala. En ota itestäni, tai tahdoistani selvää. Ehkä mä vielä löydän itteni.
006. En vois kuvitellakaan tekeväni mitään muuta työtä, kun tätä hevosten parissa touhuamista. Jotenkaan mikään muu ei tunnu omalta, ja vaikka mittari näyttää -30astetta, ulkona on säkkipimeetä ja jäätävän kylmää, mua ei haittaa lähtee aamulla töihin. Mä teen sen mielelläni. Jos oon yli 3 päivää pois talleilta, koen vierotusoireita. 
007. Asun käpykylässä, jossa kaikki tuntee kaikki ja kaikki jauhaa kaikista paskaa. Oon asunu täälä aina, jokainen naama näyttää tutulta, samat ahtaat piirit ja prseestä olevat ihmiset. Ja mä viihdyn täälä.
008. Haluaisin olla vielä alle 18-vuotias. Elämä oli niin helppoo, asu äitin nurkissa, ei ollu vastuuta ja suurempia murheita mistään. Voiko ajassa mennä taaksepäin?
009. Vihaan mun hiuksia. Toisaalta taas tykkään näistä just tämmösinä. Ehkä meillä on viha-rakkaussuhde, joka joskus tulee päätökseensä ja jälkeen jää vain jompikumpi.
010. Mä oon liian empaattinen. Kaikkia kohtaan, ihmisiä ja eläimiä. Itken tosi herkästi muiden vuoksi.
011. Mua ärsyttää vanhat kaverit. Ei voi edes kuulumisia vaihtaa, saatika nähdä ikinä ja tehdä jotain. Oonkohan mä jotenkin huonompi kun ne? Vai enkö vaan sovi heidän keskuuteen? Vihaan epätietoisuutta.
Kysymykseni:


001. Millainen olis unelmalomasi?
- Lämpöö ! En mä tiedä. Talvipakkasilla hyvässä seurassa johonkin lämpöön, missä vaan chillataa, syödään hyvin ja hyvää ruokaa, ehkä vähän juodaan ja tutustutuaan muidenmaiden kulttuureihin. Niin ja nukutaan hyvin. 
002. Omistatko kameran? Jos omistat, niin minkä merkkisen?
- Kyllä, pokkarina samsung ja järkkäri on Canon.
003. Luetko yleensä muiden blogeja? Jos niin, mikä on lempiblogisi?
- Luen tosi paljonkin. Lempparia en osaa sanoo.. Kaikki mitä luen on yhtä kivoja.
004. Lempivaatteesi/asusteesi?
- Mun uusi punainen neule ! Oon ihan haltioissani siitä ja voisin olla se päällä kokoajan. Lemppariasuste on luultavasti mun mustaniittinen vyö.
005. Tykkäätkö käyttää koruja?
- Kyllä mä, lävistykset nyt on aina päällä ja lisäksi kaulakorut. Vapaa-ajalla jonkunverran sormuksiakin, jos vaan muistan töiden jälkeen laittaa ne sormiin.
006. Seuraatko mitään urheilulajeja? jääkiekko, jalkapallo etc.
Jääkiekkoo ja mäkihyppyä tulee seurattua, joskus formuloita.
007. Onko sinulla/haluaisitko lävistyksiä tai tatuointeja? 
- Lävistyksiä on, tahtoisin ehkä vielä yhden ja tatuointeja on haaveissa, kunhan tässä rikastuu.
008. Onko sinulla parasta kaveria?
- Ei mulla oikeestaan oo yhtä semmosta. 
009. Lempi TV-ohjelmasi? 
- Salkkarit ! Ainut nykyään mitä seuraan.
010. Kuinka kauan olet bloggaillut? 
- Parisen vuotta tän blogin parissa ja sitä ennen koitin onneeni jonkunaikaa toisen blogin äärellä.
011. Tärkein ihminen maailmassa?
- Isoveikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !