keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Tukkaprojektin pohjustusta

Tiedossa olis taas tukkaprojektia, jonka mä haluan jakaa teillekin ja tuskailla sitä tänne, niin mä alotan kevyesti tämmöisellä pohjustuksella. Lopputulos tulee olemaan vaaleampi kun nykynen (yllättävää), joten mun hiusten täytyy olla kunnossa. Samalla saan esiteltyä muutaman käytössä olevan hiustuotteen. 

Tänään siis vuorossa on tehohoitoa ja kosteutusta hiuksille. Mä käytän tota Dovea myös normihoitsikkana, että naamiona ja no kaikissa tilanteissa. Oon havainnut sen paremmaksi ja paaaljon halvemmaksi kun kampaamotuotteet. 
Dove Intense Repair lupaa tehohoidyn hyödyt hoitoaineen nopeudella. Ja pitää lupauksensa ! Tehohoitona ja naamiona tää tekee hiuksista niin silkkiä, ettei oo ikinä nähty.
"Kaksivaikuitteinen koostumuksemme sisältää Tehohoitoa, jonka kuituaktiiviset aineet imeytyvät syvälle hiukseen ja vahvistaa sitä latistamatta hiuksia. Hoitoainetta joka korjaa ja sulkee avautuneita hiussuomuja ja suojaa hiuksia tulevilta vaurioilta."  Mä en oikeesti voi kun suositella tätä kaikille ! Tätä on myös vähemmän korjaavana joka silottaa enemmän, sekä värjätyille hiuksille omansa.

Levitin tämän siis kuivaan hiukseen, en juuriin, mutta latvoihin ja myös tuonne kerrostettujen hiusten latvoihin. Harjasin hiukset läpi ja lisäsin vielä lisää ja harjasin uudelleen. Annan vaikuttaa tässä n.30min, jonka jälkeen huuhtelen viileällä vedellä pois. En käytä shampoota lainkaan.
Suihkun jälkeen kuivatan pyyhekuiviksi ja käsittelen seuraavalla tuoteella. 
 Schwarzkopf Moisture Kick selvittää ja kosteuttaa tehokkaasti niin normaalit, kuivat kuin kiharatkin hiukset. "BC Hairtherapyn sisältämä Hyaluronihapon johdannainen ja Amino Cell Rebuild - teknologia palauttavat hiuksiin niiden ihanteellisen kosteustasapainon ja korjaavat hiuksen rakennetta sisältäpäin." Ja tämä todellakin tekee sen ! Joskus kun unohdan töihin laittaa hiukset kiinni, ne pörröstyvät, kuivuvat ja takkuuntuvat pehkoksi niskaan ja jo pari suihkausta tätä tekee hiuksista kiiltävät ja sileät. Sama efekti näkyy aamulla myös. Hintaa tällä jo on minun budjetille ainakin liikaa, mutta kestää kauan ja on joka pennin arvonen.

Suihkutuksen jälkeen annan hiusten kuivia ja lisään vielä latvoihin hieman silkkitippoja, mitä ei suositella laitettavan, mutta laitan silti.
 Mimo Silk Serum korjaa, kosteuttaa ja silottaa hiuksia. Vähentää sähköisyyttä ja pörröisyyttä. Tätä mä käytin pidennyksille ennen, etenkin teipeille ja niiden altahan paljastui sillon parhaimmassa kunnossa olevat hiukset ikinä ! Tätä en usein laita, mutta aina tehohoidon päälle kyllä.

Huhhui, nyt huuhtomaan hiukset, jatko-osaa luvassa perjantaina ja mahdollisesti vähän asiaa jo sitä ennen !

4 kommenttia:

 1. Paljonko noi silkkitipat maksaa? Mietin että ite voisin kans mahdollisesti silkkitippoja ostaa mutta pelkään että ne maksaa mansikoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi oli vissiin 4e toi purkki :D Kyllä niitä halvallakin saa, riippuu putelin koosta ja valmistajasta. :)

   Poista
  2. No joo ei oo kallis :D Mistä ostit?

   Poista
  3. Hairstoresta muistaakseni :)

   Poista

Kiitos kommentistasi !