lauantai 6. huhtikuuta 2013

Uusia juttusia

Tänään mä vannoutuneena heppatyttönä pyörin Heppamessuilla Tampereen messukeskuksessa. Aamusta menin jo aikasin, että sain hyvät paikat Stella Hagelstamin kouluratsastusklinikalle ja jestas sitä kateuden määrää kun ne poniinit sinne asteli.... Odotin tapani mukaan liikoja, mutta olihan se silti mielenkiintoinen ja niin. Pääasiassahan mä menin tietysti shoppailemaan, tosin aika huonolla menestyksellä.... Mun lyhyestä ja simppelistä ostoslistasta jäi vielä yli puolet ostamatta. Mutta alet sielä oli hyvät niissä tuotteissa, mitä sielä nyt oli tarjolla. Moni liike oli tosi suppeasti tuonut tavaroitaan sinne, mutta noh kyllä sielä silti tavaraa ostettiin järisyttävät määrät, ainakin vastaantulijoiden pussimääristä päätellen.
Mulla haaviin jäi iki-ihanat suitset, minkämoisia oon haaveillut jo pitkään ! Paksu pullback turpahihna ja ei ainuttakaan timanttia !


LamiCellin paksu ihanaisen värinen huopa koulupenkkiin

Ja myöskin pitkään haaveilemat punotut ohjat.

... Unohtamatta muutamaa metriä lakuja. 


Olen myöskin vastavalmistunut ensiaputaitoinen, ja torstaina väliajalla kävin pikashoppaamassa. Mukaan tarttui jopa uusi kasvovesi, kynsijuttuja (näistä tulossa myöhemmin lisää) ja kuviollisia sukkiksia, joita erittäin hankala kuvata niin vilkuttelen sitten asukuvissa kunhan tulee lämpöä. Nelly.comilta tilasin punaiset farkut ja kynsisakset. Farkut tietty oli lyhyet, mutta ne alkaa jo vähän muovautuun sopivammiksi, vähän vielä täytyy temppuilla.


Huomenna on toivottavasti edessä suuria muutoksia mun elämässä, stay tuned !

1 kommentti:

  1. Heipähei! Käy vilkaisemassa kevään blogistalkkauksien tulokset täältä: http://emppuksiii.blogspot.fi/2013/04/kevaan-blogistalkkaukset-tulokset.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi !