lauantai 21. syyskuuta 2013

Hevoset Stadikalla 2013

Helou ! 
Mun on hirveesti tehny mieli kirjotella ja postata, mutta ei oo varsinaisesti ollut aihetta tehdä netistä kopioiduilla kuvilla, tai ilman kuvia. Oon ollu tosi laiska kuvailemaan mitään ja viime viikon olin koulussa, jossa en voi päivitellä kuvilla kun en osaa äitin konetta käyttään. Näistä syistä siis tahaton tauko (taas), mutta nyt on tässä melko laaja postaus ja kaksi tulossa ja työn alla monta idistä.

Reilu viikko sitten perjantaina töiden jälkeen otin hivatin nenun suunnaksi Helsingin, koska la-su järjestettiin heppatapahtuma Hevoset Stadikalla. Majoituin sukulaiseni asunnossa ja se oli ehkä maailman upein asunto ja pehmein sänky koskaaan ! Perjantaina en tehnyt mitään, rentouduin ja menin ajoissa nukkumaan. 


Lauantaina heräilin aamusella, napsin aamuauringossa vähän kuvia kämpästä, keitin monta pannullista kahvia, koska maailman söpöimmällä keittimellä tuli pannullisesta 1 kuppi. Söin aamupalan ja valmistauduin, jonka jälkeen eksyydyin metroon kohti keskustaa. 


Keskustassa näin houkuttelevan karkkikaupan, josta piti käydä hakemassa vähän tuliaisia ja ehkä itselleni namia. Halusimme kävellä keskustasta Olympiastadionille, katsella Helsinkiä ja nauttia mahdollisesti viimeisistä aurinkoisista päivistä.
Stadikalla olikin sitten hevosia ! Oli estehyppyä ja ehti siinä pari näytöstäkin olla ennenkun lähdettiin syömään.


Eksyydyttiin Töölöön Gringos Locos - nimiseen ravintolaan ja mä en oo ikinä syöny niin taivaallista safkaa. Söin ihan perus broileria cheddarkastikkeella, mutta jotenkin se kyllä oli vaan niiin taivaallista. Suosittelen kyseistä ravintolaa lämpimästi !

Stadikalle päästyämme takaisin kierreltiin Expo-alueella ostaen vain takin ja MSM-jauhetta ponille. Oon melko yllättynyt itsestäni.
Illalla ohjelmassa oli vielä estehyppyä, lisää näytöksiä, Tuhkimotarina, jossa mun huomion kiinnitti ne taivaallisen upeat kouluhevoset. Ehkä mäkin joskus saan nauttia semmosen hevosen kyydissä. ;)
Ilta huipentui korkeushyppykilpailuun ja mun sydänkohtaukseen niin valtavan kokoisesta esteestä.

Sunnuntaina suunnattiin vielä takaisin Stadionille. Ehdittiin katsoa kenttäratsastusnäytös, sekä hieman estehyppyä ennenkun lähdettiin taas safkaamaan.Tällä kertaa testattiin Chicos's ravintola, jossa luvattiin Amerikka lautasella ja kyllä, onnistui ! Ruoka oli taivaallista, söin yllättäen taas kanaa pippuri,-sekä aurajuustokastikkeessa ja aurakastike vei kyllä kielen mennessään. Alkupalaksi syötiin iki-ihania mozzarellatikkuja, sekä nachoja. Suosittelen kyllä myös tätä ravintolaa lämpimästi.Stadionilla oli luvassa vielä kierros Expossa, edelleen ostamatta mitään, sekä valjakkoajonäytös. Valjakon jälkeen alkoi paljon odotettu kilpailu, jossa voittaja sai auton ! Esterata oli tehty vuoden 1952 olympialaisten mukaan, ja oli kyllä tosi hieno kilpailu, ja sen osuvasti kaksoisvoitti mun lemppari.
Sunnuntaina nappasin koulukaverini kyytiin ja suunnattiin kohti Haminaa ! Koulukuulumisia tulossa mahdollisesti jo huomenna, viimeistään ensi viikon alkupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !