sunnuntai 18. toukokuuta 2014

My weekend

Hola !
Parin tunnin päästä tämä loma alkaa oleen taputeltu ja sen kunniaksi aattelin vähän kertoilla viikonlopusta, joka jo ihan kivojen keliensä vuoksi kruunasi tän loman ! 

Me veljeni kanssa lauantai-aamuna polkastiin keltainen paholainen käyntiin ja otettiin suunnaksi tädää Turku ! Turku on btw kesällä ihan mielettömän upee kaupunki, pakko päästä vielä hengaileen tänä kesänä sinne suunnille. Valittiin pisin reitti ja kierreltiin mopolla auringossa ja lopulta oltiin perillä Kaarinassa, jossa on mesta called EMPO. Siis Empo. Siis minä. Käytiin napsaamassa kuva kyltistä ja poistuttiin. Ihan maailman huippua. 
Matka jatkui Emposta kohti Turun keskustaa ja Panimoravintola Koulun terassia ja kuulemma maailman parasta kaljaa. Ja myönnän, koskaan en oo juonu yhtä hyvää olutta kun siinä maistoi, suosittelen ! :)


 Takasin kotona oltiin iltapäivän puolella ja mun oli aika ottaa suunnaksi Tampereen yöelämä ja valmistuminen tuttuun tapaan minun luona. Illan teema oli "sävysävyyn", koska vahingossa mätsäytin kynnet sekä lonkkuun, että sytkään. Kierrettiin parissa baarissa Tampereella ja pilkun jälkeen käytiin syömässä ja kun oltiin menossa juna-aseman läpi kohti taksia, tapahtui pahin mitä baarireissulla voi käydä. Kuningasidea.
 Me hypättiin nimittäin junaan ja otettiin suunnaksi no hei, Turku ! Ihan vaan koska sinne nyt sattui ensimmäisenä menemään juna ja loikattiin kyytiin. Parhaat reissuthan on extempore, joten pienen kikattelun jälkeen ja konduktöörien kanssa naureskelun jälkeen heitettiin silmät kiitti hetkeksi ja havahduttiin kuulutukseen "seuraavaksi Turku".Asemalla sanottiin kivoille konnareille heipat, kyseltiin mistä päästään keskustaan ja kikatellen käsikädessä jatkettiin matkaa kohti aamukahvia asemalle. Meillä oli niiiiin hitsin hauskaa, kun tajuttiin että ollaan oikeesti Turussa. Siis miun mittapuulla toisella puolella Suomea, kaksin, vailla ideaa ja ehkä seitinouhuessa humalassa.

Päästiin siis junalta loppuviimein keskustaan, otettiin turistikuvat mielipidevankilassa, kipsuteltiin korot jalassa ja haisteltiin tulevaa krapulaa kunnes päädyttiin hengaamaan Aurajoelle, jossa samaisella penkillä vierähtikin oikeastaan  loppuaika Turuus, koska oli niin iso väsy, että ei jaksanut vielä mitään tehdä. Havahduttiin todellisuuteen, että tänäänhän tuli jääkiekkoa ja molemmilla oli illalla vielä muutakin tekemistä, niin kun oltiin treffattu yksi Vaimokkeen toveri me kiiruhdettiin ensimmäiseen junaan ja takas kotiin.


Oli kyllä melkonen baarireissu, huhhuh ! Saatiin suunniteltua samalla siinä pari muutakin reissua kesälle ja en malta oottaakkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !