sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Reissussa

Huooooh mihin taas elämä onkaan miuta vienyt. On reissattu Kuopiossa, on käyty Turussa, on asuttu pomon asunnossa ja pyöritetty firmaa. Nyt kuitenkin onnellisena kotona (for now) ja aika päivittää taas aktiivisesti rästiin jääneet postaukset ! 

Palataan jokunen viikko, okei kuukausi taaksepäin. Loppukokeiden jälkeenhän miun ihana luokkaystävä Karita haki miut hoiviinsa viikonlopuksi. Viikonloppuun kuului paljon söpöjä islanninhevosia ja kaikenlaista muuta mukavaa tekemistä! 

Perjantai-ilta vei meidät työvuoroon issikkatallille, missä Karita on töissä. Sain suuren kunnian ratsastaa kahdella eri ponisella ja vitsi miten kivaa oli ! Tölttääminen oli mulle ihan uusi asia, mutta sain sen sujumaan onneksi. Hassuinta oli kun laukattiin täysiä ja poni potki miuta nilkoille, koska kuten kuvista näätte, ponit on aika pieniä. :) Perjantaiyö jatkui muutaman siiderin voimin Lappeenrannan yössä ja alkuperäinen suunnitelmahan oli mennä vähän bailaan, mutta päädyttiin seurusteluravintolaan rakenteleen korttitatola lasinalusista ja kikattaan ittemme kuoliaiks.
jotain ihan tosi hienoa♥
 Lauantaina lähdettiin turistimatkalle Lappeenrannan jättiprismaan, ja koska miulla oli arkikuvahaaste menossa, päädyttiin etsimään tuttu myyjä ja napattiin matkamuistoja. Ostettiin kasapäin ruokaa ja tehtiin kynttiläillallinen ja mentiin nukkuun ajoissa.

Karitan kääpiöpinserin homoboksi :)

poikaystävä !! :D
 Sunnuntaina Karitalla oli toisia töitä ja miekin pääsin narikkaneidiksi Robinin keikalle. Surkuhupaisasti kaikki muu meni ihan tosi kivasti, mutta tottakai tohelona mursin varpaani ja kärsin sitten varvassäryistä useamman päivän.. Kaikenkaikkiaan ihan mahti viikonloppu, onneksi kohta pääsee takas neidin luokse ! :)

Aivot ei valitettavasti oikein nyt toimi, pahoittelen !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !