maanantai 15. syyskuuta 2014

Graduation

Hirveen hyvää maanantaita, ruudun takana täälä näpyttää uunituore hevosalan ammattilainen ! 
Fiilikset on vähän sekavat, en oikei osaa olla kun enään ei ole opiskelija ja työelämä kutsuu. Toivottavasti ainakin.. Toistaseks mennään vähän päivä kerrallaan ja tehdään kaikki duunit mitä eteen tulee, mutta joskopa tämä tästä rauhottuisi. Keskiviikkona on edessä yritysneuvoja, voipi olla, että tästä muidusta tuleekin yrittäjä. Saas nähdä ;)

Torstaina meillä oli koulussa järjestetty kahvitilaisuus, jossa jaettiin osallistumistodistukset ja nyt vain odotellaan tutkintotoimikunnalta vielä viralliset paperit ja haetaan SRL:ltä harrasteohjaaja-lipuke. 
Kiitos vielä Harjun oppimiskeskus ja iki-ihana HeA12-luokka, teitte viimesistä kahdesta vuodesta hyvin mieleenpainuvat ! 
(Pahoittelen kuvissa esiintyvää alkoholia, sekä erimallisia kuvia, mutta eivät todellakaan olleet vaivan arvoisia säätää samankokosiks kun 1000 eri laitteella kuvattuja)

Miun lempiheppamuidut♥
Lauantaina järjestinkin sitten kahvitilaisuuden ja napsittiin muutama valmistujaiskuva ja ohessa esiintyy mun uus tukka, josta tulossa yllättäen videoo kunhan saan tämän nyt loppuun laitettua, eli vähän sävytettyä vielä.


Prinsessalle prinsessakakkua ja pinkkiä skumppaa, korkki lensi tosi nätisti ! Ilta jatkui vaimokkeen kanssa Tampereen yöelämään vähän juhlimaan minua ja eilen illalla lähdin vielä käymään rapakon toisella puolella ja kotiuduin jokunen tunti sitten.Tästä eteenpäin mun elämässä tapahtuu aika järkkyisoja muutoksia, jos nyt vain saan pidettyä selkärangan kasassa, enkä anna periksi niinkun tähän asti oon aina tehny lähes joka-asian suhteen.. Toivotaan parasta ! Näistä muutoksista lisää kun niiden aika on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !