keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Movie Night ja vähän elektroniikkapulinaa

Hellou !

Tässäpä ensimmäinen postaus aivan kokonaan pelkästään tällä lainakoneella tehtynä ja muutama kuva jää nyt julkaisematta, koska eihän tähän saa mitään säädyllistä kuvanmuokkausohjelmaa, että sais vähän kaunisteltua omia kuvaustaitojaan... 

Lähdettiin sunnuntai-iltana kohti Tamperetta ja tarkemmin vielä Plevnan elokuvateatteria. Oltiin puheltu, että mennään leffaan ja nyt sattui noinkin loistava ajankohta niin olihan se mentävä. Päänvaivaa tuotti kovasti leffan valinta, koska illalla ei sitten enään pyörinytkään oikeestaan mitään, mitä ennalta suunniteltiin. 
Alustavasti päädyttiin Vadelmavenepakolaiseen, kunnes katseltiin traileri ja punnittiin kuinka paljon siinä loppujen lopuksi puhutaankaan ihanaa Svenskaa ja päätettiin hylätä se idea. Mikä oli hyvä päätös, koska meidän leffavalinta meni ihan tosi nappiin ! Bongasin tuosta Dracula Untold:ista mainoksen joskus ja kun yhdistää vampyyrit ja Luke Evansin, mä olin niin valmis näkemään tuon leffan. Leffassa oli melkoisen paljon yllättäviä käänteitä, osaa en osannyt yhtään arvella tulevan, mikä on tosi jees koska yleensä kaikki leffat ja sarjat osaa käsikirjoittaa päässään valmiiksi. Hyvän juonen lisäks tietysti hyvät näyttelijät (lue hyvännäköset) tekivät leffasta todella muutaman euron arvoiset. Teattereissahan on myös aika kiva äänentoisto, ja koska vampyyreiden kuuluu joskus vähän olla vaarallisia, niin eipä tuo Evansin murinakaan haitannut tippaakaan. :o 
Menkää ihmeessä tsekkaan, jos ette oo jo käynyt ! Vaikka ette tykkäis vampyyrijutuista tai miekkakamppailuista niin tosi hyvin pystyy kattoon, tässä leffassa on niin paljon muutakin ! 

Viitta ja legginssit GINATRICOT, toppi JC

Tosissaan mullahan on siis lainassa tämä tälläinen kaikkien ylistämä MacBook ja malliltaan tää on se Air. Enkä todella tajua miks kukaan maksais tämmösestä tämmösiä rahasummia, tää on ihan kamala! Hyviä uutisia siis minulle ja vähän myös teille, mä lähden tänään tietokoneen metsästykseen. Käväsen tossa muutamassakin liikkeessä kertomassa vaatimukseni tietokoneelle, otan heidän ideat ylös ja rauhassa mietin ja punnitsen ja säästän rahaa sitten uuteen vempeleeseen.

Myös uusi kamera on alkanut ajatuksena vähän houkuttelemaan. Olisi esim. sunnuntaina kun yöllä tultiin leffateatterista ollut tosi kiva napsasta pari kuvaa Tampereen valoviikoista, mutta ompon kamerasta ei ihan ole siihen, enkä jaksa tuota Canonia raahata mukanani, etenkin kun en laukkuja juurikaan käytä.. Pienempi kamera siis mietinnässä, mutta jospa ensin muutama muu rahanmeno.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !