keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Syyskuun Instagram !

Hei vaan ja oikein hyvää lokakuuta kaikille ! 
Tuntuupa hassulta, että on jo lokakuu ja ihan tosi kylmä. Viime yön pakkaset ja eilisillan kirpakka tuuli sai mut kyllä tunteen talven kolkutukset ovella ja näistä kiitoksena tämän aamuinen kurkkukipu.. Onneksi jo helpotti aamuteen ja kahvien jälkeen, ehkäpä mä voitan taisteluni flunssaa vastaan tänä syksynä. *kopkop* 

Kuitenkin, taasen on aina höpötellä mun kuulumisista IG:stä löytyvien kuvatuksien avulla, joten eiköhän sukelleta takaisin syyskuuhun ! 

Vegettimen kanssa varustecheckauksia // Lähdössä osastolle sanoon moi // Viimenen kuva blondina videoinnin lomassa, tatuoinnista ois vihdoin muuten tulossa postauksensa ! // Rakastan aamuja, ihan todella rakastan. No en kaikkia, mutta yleisesti ottaen.

Onnellisina loppukoeradan jälkeen riittävin arvosanoin ja superheppa<3 // Jaskan hautajaisissa, buhuu // Valmistujaishömpötyksiä, voi miten tostakin päivästä tuntuu olevan jo ikuisuus..

Jättesöpöjä kisuja pitkästä aikaa ! Ai mitä niille kuuluu? No ihan tosi hyvää, tossa ne kerällä  tuhisee sängyllä nytkin. Ai ja Tsipaus herätti mut tänä aamuna puremalla mua pikkurilliin. // Valmistujaiskuvauksia ja ensimmäinen otos. En oo vieläkään osannu päättää mistä näistä tulee virallinen kuva, apua

Jääkiekkokauden avaus ja LeKi - TuTo ja tovereiden ansaittu voitto // Lauantai-ilta, onko kivampaa kun selvinpäin kattella poikien hakkaavan lähinnä toisiaan noila ukkelikepeillä? // Viimeinen silaus ennen katsastusta, en oo koskaan ennen itse käyny katsastamassa autooni ja nyt kävin ja mua pelotti ja söin huppariani niin se katsastaja hymyili mulle ja anto vuoden aikaa ajella autooni, jee ! // Estepomppeloita kun setvittiin koulutuuppauksesta.

Ainiin, yks iso muutos. Saanko esitellä, mun ikioma heppa?<3 // Valmistumisfoto part.2 // Ekat kikkurat tähän tukkaan ja oli aika kivat ! Ikävöin tosin edelleen mun punablondeja.. Yhyy // Heräsin eilen aamulla 5.30, en saanu unta ja porhalsin ennen 7 lenkille, siivosin, pesin pyykit, tiskasin ja lähdin tallille uskomatta, että kello on vasta puoli 12. Sitten mietin, että jos olisin heränny 9 niinkun normaalisti vapaapäivinä/iltavuoroina niin kellohan ois ollu jo 3. Taidan siirtää vapaapäiväherätyksetkin vähän aikasemmaksi niin kummasti saa lisää aikaa vuorokauteen !

Mites teidän syksy sujuu, joko ikävöitte kesää vai saisiko talvi sittenkin tulla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !