keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Lokakuun Instagram !

Moikkismoi !

Jälleen olisi aika sukeltaa muistelemaan mitä tapahtuikaan viime kuussa ja kerrata hieman kuulumisia  samalla. Nyt kuuluu vähän heikkoo, mun silmiä on särkeny jo ties kuinka monta päivää ja en oikeen tiedä millä se menisi pois, koska en suostu syömään särkylääkkeitä.. Hieman ärsyttää keskittyä mihinkään tai yrittää tarkentaa katsetta kun vihlasee samantien, joten paras tapahan on istua tietokoneen ääressä, eikö? 


Poniinin kanssa harjoitellaan edelleen tosipaljon maastakäsintyöskentelyä, koska arvon isoherra on melkonen luupää. Ensimmäisissä kuvissa oon tehnyt join-upin ja tässä vaiheessa harjoitellaan luokse tulemista omenan avulla ja olisinkohan melkein puolisen tuntia odotellut voittoa tästä matsista.. // Seuraavan poniinin kanssa vähän estejumppaa ja miljoonia puomeja. // Rikkipoikkikuitti työpäivän jälkeen. Ai teen siis kahta duunia sikäli joskopa kaikki ei tienneet, en juuri meikkaa ja laita hiuksia siis tallille.
Mielessäni on pyöriny jo kauan yksi kuvausidea, mutta eihän siitä mitään tullut kun pitkään aikaan oo ollu kameran edessä muutenkuin valmistujaisissa ja oikealla kameralla otetut kuvat on yhtäkkii tosi selkeitä puhelimeen verrattuna... // Paras tapa viettää aurinkoiset syksypäivät edelleen // Eriparisukat ja haha, housut meni rikki kun laitoin kenkiä jalkaan. En tajuu miksen osaa rikkoo housuja koskaan missään fiksussa tilanteessa. // Aamusalilla piiitkästä aikaa. 

En meinaa nyt omaani vaan hymyilin ihan yleisesti // TB viime kesään ja suht vapautunu fiilis // Oli joku kaljafestiviikonloppu ja sain suuren kunnian ajaa autoo.. Buujaa // Duuniselfie ja meininki ihan hiton peppipitkätossu


Mun murrrmeli jonka kanssa on aika willit suunnitelmat joululomalle ! Jos on semmosia, haha // Menos kattelee murisevia miehiä // Pasi aina pentusena hengaili kylppärin lavuaarissa. No ei voi sanoo, että hengas koska sielä se makaa edelleen vaikka onkin ehkä vähän jo kasvanut isommaks kun allas :( // Hyvä musiikki kuulokkeista, aamuaurinko ja pikkupakkanen, lenkkitossut ja syvä hiljaisuus. Laskeva iltapäivä aurinko, oma hevonen ja puskarallit. Todellakin parasta mitä voi tehdä housut jalassa, tai miksei ilmankin tietty! 

Muistuttelen vaan Halloweeneistä jos joku ei oo huomannu vielä, että ne oli just !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi !