Pääosassa

Tulitsä tänne tyydyttään uteliaisuuttas, et kuka hitto mä oon? Mä oon Emilia, moi! Oon 20-vuotta ja asun liki Tamperetta. Valmistuin harrasteohjaajaks vuonna 2014 ja oon duunissa hevostallilla, eli paatunut heppatyttö. Mulla on 2 kisua ja 1 hevonen, pelkään pimeetä ja ötököitä. Ja ukkosta ja tikkaita, mutta rakastan kesäöitä ja toisinaan myös aamuja. Viihdyn töissä ja tykkään olla yksin. Mukavuudenhalunen ja tosi laiska, mutta aattelin koittaa ryhdistäytyä joskus. 
Tavottelen mm. maailmanvallotusta ja haluan olla tyytyväinen itteeni vaikka kaljuna ja alasti. Hukuttaudun pääni sisälle, tutkin toisten ihmisten päänsisuksia ja kyselen hämmentäviä ja hämmennyn itsekin samalla. 

Mun asiat ei kuulu sulle, mutta mun on pakko saada tietää susta kaikki. Oon joskus myös ihan kiva vaikka moni mm. mun ulkonäköni vuoksi ajattelee toisin. Hirvee sählä ja vähän vammanen. 

2 kommenttia:

  1. Hei näytät kauheen tutulle ja mua kiinnostas tietää että missä asut? onko sulla tuttuja Orivedellä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Asun iihan Tampereen vieressä, en halua ihan näin julkisesti paikkakuntaa sanoa ihan oman hyvän yksityisyyteni vuoksi. :) On tuttuja Orvissa jonkunverran kyllä!

      Poista

Kiitos kommentistasi !