Eläimet
Latvialainen puoliveriruuna Sidnejs II, eli kotosasti Hese tai poni vain. Kovastikin oman arvonsa tunteva vanhempi luupää, joka on herättänyt mussa pian 7 vuotta erilaisia tunteita, lähinnä suurta raivoa. :---) Hese taitaa jos jonkinmoiset koulukiemurat ja ylittää niin palavat tulirenkaat kuin tarhan aidatkin. Toimii myös panssarivaunujen ja laskuvarjohyppääjien kanssa, mutta kastelukannuista herra ei pidä.

Kilpaillaan ja valmentaudutaan jonkunkin verran aktiivisesti kouluratsastuksessa, toisinaan myös pyöritään pikkuhyppelöissä koska kuskia jännittää.'


Elämäni hauskuuttajat, ylempänä PasiAntero ja alempana Tsipali, tai miten se nyt kirjotetaankaan, sipuli kun sipuli. Team pöljä & pöljä siis, tulivat meille kesällä 2012 muutaman viikon ikäisenä ja Tsipauskin siirtyi mun huostaan kesällä 2013, ollen siihen asti vaan kämppis. Maatiaisia, Pasi on arvatenkin poika ja Tsipali hassutyttö. Leikattuja sisäkissoja, tykkää kesäsin hengata parvekkeella aika paljon. 

Maailman höpöimmät pikku-itikat. 

6 kommenttia:

 1. onko nuo kissat vierotettu emostaan alle 12 vk iässä??? :O

  VastaaPoista
 2. onks toi hevonen sun? minkä tasonen ja mikä sen oikea nimi on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjouksen alla. Oikealta nimeltään Sidnejs II, koulutettu erittäin pitkälle, ihan vaativaan asti, mutta tällä lihaskunnolla ja kun ei pitkään aikaan ole tehty vaativan liikkeitä niin HeA, esteille riittäis ponnu vaikka mihin, mutta 80 on jalkojen takia maksimi. :)

   Poista
 3. kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on, ja siitä tulee hyvä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi !